Misha

Bună ziua,
Am multe de zis, am o cățelușă din rasa pechinez și în octombrie 2019 am operat-o de hernie de disc-lombosacrală.Ea este o pechineză în vârstă de 6 ani și mereu am avut grijă de ea. Nu își explică nimeni de ce a făcut hernie de disc. A fost o perioadă foarte grea pentru mine și ea, dar până la urmă am luptat amândouă și am reușit să trecem peste durerile de după operație.
Am stat 4 luni cu ea fără să îi fac recuperare deoarece nu am știut ce anume implică un cățel paralizat și ce nevoi are. Am reușit să îi fac recuperări la domnul doctor Ciupercă, dar din cauza pandemiei nu am reușit să mai ajung cu ea la dânsul. Și aveam nevoie și de ajutor deoarece și eu m-am luptat cu o operație de hernie de disc, deoarece corpul meu nu a mai rezistat de la oboseală. A fost foarte greu să o îngrijesc.

Așadar, m-am dus la Animax Sebastian, București, cu motivul de a-i căuta un ham ca să o susțin pe piciorușele din spate. Dânșii de acolo mi-au recomandat să vorbesc cu domnul Mitu Mihai, intrând pe protezeveterinare.ro. Nu am mai stat pe gânduri și am sunat ca să o ajut pe bebelușa Misha să meargă din nou și să se bucure cum o făcea înainte de accident. Domnul Mihai m-a întrebat despre problema ei și după ce a înțeles de ce cărucior are nevoie Misha, mi-a spus cum să îi iau măsurătorile. Într-o săptămână moțata mea și-a primit “mașinuța”.
S-a obișnuit foarte greu cu căruciorul pentru că nu înțelegea ce se întâmplă. Ea fiind și foarte fricoasă și uneori se comportă ca o divă. Dar vreau să vă spun că Misha s-a schimbat enorm. Căruciorul nostru este pentru fizio-terapie, o ajută să își folosească toate cele 4 membre, ele nefiind paralizate. A învățat să meargă și cu lesă. Mă bucur foarte tare că am ajuns să vorbesc cu domnul Mihai și că i-a redat Mishei șansa de a merge. Căruciorul nu este scump, este făcut cu mare grijă și nu am întâmpinat niciodată probleme cu el.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *